15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 1 horizontal https://www.tempsafegit.com 300 0 1
theme-sticky-logo-alt

SERVEIS 

Temps Afegit, més enllà de la cobertura informativa de l’esport local, oferim diferents serveis per a aquells clubs, empreses i institucions que volen fer un pas més enllà i marcar les diferències en l’àmbit comunicatiu.

k

Cobertura

Vols que la teva entitat / equip aparegui a Temps Afegit i tingui difusió? Ara pots fer-ho. Notícies, entrevistes i molt més que et permetran donar-te a conèixer.

Disseny gràfic

Necessites ajuda a l’hora de difondre el teu contingut en l’àmbit gràfic? Cartells, dissenys específics per a xarxes socials i il·lustracions.

g

Social Media

Vols obtenir visibilitat i no saps com fer-ho? Potencia la teva marca a través de la nostra gestió de xarxes socials. Creació i aplicació del pla comunicatiu.

Multimèdia

Vols que assistim al partit de la teva entitat / equip per a la gravació d’aquest o la realització d’una sessió fotogràfica? Vídeo, imatges i molt més per a entitats i tornejos particulars.

Publicitat

Som molt de Branded Content; però no ens oblidem de les campanyes de Publicitat Display.
T’agradaria disposar d’una secció especial o ets més d’activar una campanya en el nostre informatiu?

Esdeveniments

Tens previst o t’agradaria dur a terme un esdeveniment? A Temps Afegit t’ajudem tant en la confecció com en l’organització del mateix.